Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στην υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων & των οργανισμών!

 

Η ND Consulting έχει δημιουργήσει μια έμπειρη και δυναμική ομάδα από Συμβούλους Ανθρώπινου Δυναμικού και Ψυχολόγους.  Η πολυετή εμπειρία μας αλλά και η επαγγελματική μας κατάρτιση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, συμβάλλουν στην προσπάθεια για την επιτυχή στελέχωση υποψηφίων, στην  αξιολόγησή τους αλλά και την προαγωγή τους σε ανώτερες θέσεις.

Στόχος μας είναι η  Άμεση και Ποιοτική Εξυπηρέτηση Επιχειρήσεων και Εργαζομένων. Σκοπός μας είναι η Επιλογή  Κατάλληλων Υποψηφίων,  βάσει των προδιαγραφών που έχουν τεθεί και δίνοντας πάντοτε έμφαση στην εταιρική κουλτούρα και  τους εταιρικούς στόχους της κάθε επιχείρησης.

Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην υποστήριξη (Δημόσιων & Ιδιωτικών)  οργανισμών / επιχειρήσεων προκειμένου να αποκτήσουν το κατάλληλο  Ανθρώπινο Δυναμικό,  καθώς και μικρές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους για πάνω από 20 χρόνια.

 

Η Αποστολή μας είναι να διευκολύνουμε και να υποστηρίξουμε ανθρώπους και οργανισμούς να μεγιστοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: