Η ND Consulting Quality Solutions εξειδικεύεται στην επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού. Αποτελείται από έμπειρους Συμβούλους Ανθρώπινου Δυναμικού και Ψυχολόγους, που με την μακροχρόνια πείρα τους συμβάλλουν στην προσπάθεια για την επιτυχή στελέχωση υποψηφίων.

Η ND Consulting Quality Solutions ξεχωρίζει για:

  • την Άμεση Ανταπόκριση

Με τις κατάλληλες επαφές και την χρήση της τεχνολογίας, οι σύμβουλοί μας έχουν την δυνατότητα να έρχονται καθημερινά σε επαφή με πληθώρα υποψηφίων, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται άμεσα σε οποιοδήποτε αίτημα εταιρίας-πελάτη. Η Εταιρεία μας έχει σαν σκοπό την άμεση ανταπόκριση των αιτημάτων των εταιρειών – πελατών μας και την επιτυχημένη συνεργασία μας.

  • τις Αποτελεσματικές Λύσεις

Η ND Consulting βρίσκεται δίπλα σας με σκοπό να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει αποτελεσματικές λύσεις. Λύσεις που θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας σας, στην αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων σας αλλά και την αξιοποίηση τους στις κατάλληλες θέσεις, σεβόμενη την εταιρική σας κουλτούρα και τους στόχους που έχετε θέσει.

  • την Εγγύηση Υποψηφίου

Η εταιρία μας παρέχει Εγγύηση Υποψηφίου, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και άμεση εξυπηρέτηση, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η συνεργασία υποψηφίου – εταιρείας λήξει.

 

Οι Υπηρεσίες που προσφέρουμε σε Οργανισμούς & Επιχειρήσεις είναι οι ακόλουθες:

 

  • Headhunting – Στοχευμένη αναζήτηση επαγγελματιών μέσα από την αγορά
  • Executive Search – Αναζήτηση  στελεχών από Junior Level έως C-Level σε διάφορους κλάδους της αγοράς
  • Psychometric Test – Ψυχομετρικά τεστ αξιολόγησης υποψηφίων και στελεχών
  • Εmployee Counseling – Ψυχολογική Υποστήριξη εργαζομένων μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών

 

Η επιλογή της ND Consulting Quality Solutions αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο αλλά και τον αξιόπιστο συνεργάτη που κάθε σύγχρονη εταιρεία θα επιθυμούσε, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.